گويا امروزه مسكن فقط بايد محلي يراي سكونت باشد نه براي آرامش روحي و رواني افراد خانوار :زيرا بسياري از سودجويان و ماده پرستان دنياي غرب ، منزلي طراحي مي كنند كه تنها تامين كننده سودشان باشد ، ديگر روح و روان براي آنها بي معنا شده است و اين دقيقا نقطه مقابل معماري ايراني و اسلامي است كه ديروز معمار ايراني ، بنايي ، خانه اي و … را با مردم و براي مردم مي ساخت كه روح و جان و آرامش خانواده اولين هدف او بود . و سكونت دردرجه دوم قرار مي گرفت و با كمال تاسف دنياگرايي و سودمداري دنياي غرب امروزه در حال رسوخ به فرهنگ و نهاد معماري ماست و بعضي از معماران تحصيلكرده دانشكده هاي غرب به آن خوشامد مي گويند و آن تدابير معماري غريبه با فرهنگ ما را به اجرا مي گذارند .
آري معماري امروزه ما ، به جاي گرايش به فرهنگ ايراني و اسلامي خودمان ، به ( مدهاي غربي ) گرايش پيدا كرده است و خواسته يا نا خواسته در مسيري افتاده است كه ما را از اصل وخويش دور مي كند و گويا بعضي از مردم جامعه هم ، مدتي كوتاه ، آن را پاسخي رضايت بخش به خواسته اي خود مي پندارند كساني كه ناخرسندي به دل راه مي دهند و اندكتر از آنان نيزكساني هستند كه ناخشنودي خود را در قالب اظهارات صادقانه و اگاهانه با ديگران در ميان بگذارند تا بلكه مانعي بر سر راه تخريب ارزشهاي فرهنگي و معماري جامعه ما باشد :: موضوعات مرتبط:
مقالات شهرسازی،
، :: برچسبها:
اصول و مبانی برنامه ريزی شهری,
اصول و مبانی,
مبانی برنامه ريزی شهری, :: ادامه مطلب
:: موضوعات مرتبط:
کتابخانه،
، :: برچسبها:
دانلود کتاب شهر و شهرک های جدید کرامات الله زیاری,
دانلود کتاب تخصصی شهرسازی,
دانلود کتاب,
شهرسازی ,
مهندسی شهرسازی,
کرامات الله زیاری,
دانلود,
کتاب,
انچه در رابطه با مطا لعات شهرنشینی، توسعه شهری،سیاست گذاری وبرنامه ریزیهای هدایت توسعه وگسترش شهری حائز اهمیت بسیار است :تولید ادبیات نظری وطرح نظریاتیاستکه مطالعات مذکور بتوانند با در نظر داشتن انها انجام شوند .
امروزه با کمی دقت در میابیم ،علت کلیشه ای وتقلیدی بودن اغلب برنامه ریزی ها وبهمین سبب ناکارامدی انها علاوه بر وجود موانع اقتصادی ، سیاسی وناهنجاری های موجود ، کمبود چنیناندوخته هایتئوریک است .
نکته بسیارمهم دیگرا ینکه :به علت کمبود مطالعات واندوخته های نظری مذکور وعلاوه بران ، ناچیز بودن ، اشاعه انها در افکار عمومی ، هنگامی که فرصتی برای تجدید نظرهای اساسیفراهم می شود (فرضا" زمانتجدید نظر وهماهنگ نمودن اهداف برنامه ریزی ها ، در سا لهای بعد از انقلاب ، با اهدافی که تضمین کننده منافع جمعی بودند) اصولا شرایط سیاسی لازم( فرضا" حمایت افکار عمومی )بر ای اعمال تجدید نظرهائی که تامین کننده منافع جمعی است ، فراهم نگردید .بنابر این ، دست اندر کاران ومشاورانشان ، گوئی در عمل چاره دیگری جز تکرار راه حلهای به بن بست رسیده وازمون شده قبلی را ندا شتند !
طرح جامع شهری عبارت از طرح بلند مدتی است که در آن نحوه استفاده از اراضی و منطقهبندی مربوط به حوزههای مسکونی، صنعتی، بازرگانی، اداری و کشاورزیو تأسیسات و تجهیزات و تسهیلات شهری و نیازمندیهای عمومی شهری، خطوط کلی ارتباطی و محل مراکز انتهایی خط (ترمینال) و فرودگاهها و بنادر و سطح لازم برای ایجاد تأسیسات و تجهیزات و تسهیلات عمومی مناطق نوسازی، بهسازیو اولویتهای مربوط به آنها تعیین میشود و ضوابط و مقررات مربوط به کلیه موارد فوق و همچنین ضوابط مربوط به حفظ بنا و نماهای تاریخی و مناظر طبیعی، تهیه و تنظیم میگردد. طرح جامع شهر بر حسب ضرورت قابل تجدیدنظر خواهد بود
باشگاه دانشجویان پیام نور یکی از ببهترین سایت ها شاید به جرات بگم تنها سایت هست که نمونه سوالات مقالات و خیلی از منابع مورد نیاز همه دانشجویان پیام نور را تامین کرده و می کند
خیلی از مطالب و نمونه سوالاتی که روزانه برای امتحانات می خوانید حاصل تلاش و زحمات دوستان ومدیران این سایت می باشد این سایت با بیشترین کاربر به مرحله دوم جشنواره وب ایران راه یافته است و حال بر ماست که با شرکت در این نظر سنجی از این سایت خوب حمایت کنیم منتظر ارای مثبت شما دوستان عزیز هستم
*******************
با توجه به فعالیت خوب و سودمند و تلاش تمامی مدیران و اعضای محترم! وب سایت باشگاه دانشجویان پیام نور در تیم داوری جشنواره وب ایران انتخاب شده و به مرحله دوم راه یافته است. ضمن تشکر از همه عزیزان از تمامی شما عزیزان دعوت میگردد با مراجعه به ادرس زیر به باشگاه دانشجویان پیام نور رای دهید.
رای دادن خیلی آسونه! فقط کافیه به ادرس زیر مراجعه کنید و ایمیل خودتون را وارد کنید و رای را انتخاب کنید و اوکی کنید . یک ایمیل براتون ارسال میشه باید برین و اونو تایید کنید تا رای شما ثبت بشه!!
2. ایمیل (واقعی و معتبر) خود را وراد کرده، را علامت زده و بر ثبت رای روی ثبت رای کلیک نمایید.
3. به ایمیل خود مراجعه نموده تا ایمیلی با عنوان "تایید رای شما" را مشاهده نمایید (توجه نمایید که این ایمیل ممکن است در پوشه Inbox یا Spam شما رفته باشد)
4. و در آخرین مرحله بر روی لینک تاییدیۀ موجود کلیک نمایید
بارها شنيده ايم كه دانش آموز يا دانشجويي مي گويد :(( ديگرحال و حوصله خواندن اين كتاب را ندارم ))يا ((آنقدرازاين كتاب خسته شده ام كه قابل گفتن نيست))ويا ((هرچقدرميخوانم مثل اينكه كمتر ياد مي گيريم))ويا ((10 بار خواندم و تكرار كردم ولي بازهم ياد نگرفتم))به راستي مشكل چيست ؟ آيا براي يادگيري درس واقعا" بايد 10 بار كتاب را خواند ؟ آيا بايد دروس خود را پشت سرهم مروركرد؟وآيا بايددهها بار درس راتكراركردتا يادگرفت ؟ مطمئنا" اگر چنين باشد ، مطالعه كاري سخت و طاقت فرسا است . اما واقعيت چيزي ديگر است . واقعيت آن است كه اين گروه از فراگيران ، روش صحيح مطالعه را نمي دانند و متاسفانه در مدرسه و دانشگاه هم چيزي راجع به چگونه درس خواندن نمي آموزند . يادگيري و مطالعه ، رابطه اي تنگاتنگ و مستقيم با يكديگر دارند، تا جايي كه مي توان اين دو را لازم و ملزوم يكديگر دانست. براي اينكه ميزان يادگيري افزايش يابد بايد قبل از هرچيز مطالعه اي فعال و پويا داشت .